woensdag, december 14, 2005

Freya, hou toch gewoon je bek

Afgezien van het feit dat mijn Nederlandse broeders de regering-Balkenende waarschijnlijk nog iets truttigers, saaier en kleinburgelijker vinden dan Freya Van Den Bossche (zij moeten er namelijk mee leven), zou ze beter de hand in eigen boezem steken en, net als Karel De Gucht, gewoon haar stomme kweek dichthouden. Verdomme toch, waar is het fatsoen naar toe? De tijd dat politici een voorbeeldfunctie hadden is spijtig genoeg al wel een tijdje voorbij maar in plaats van zich op de rug van anderen te profileren zouden ze zich beter concentreren op de problemen die voorliggen. En dan maar schelden op het Vlaams Belang. Zwarte tijden zijn het.

4 Comments:

Blogger bas said...

ik ken haar verder niet, maar ze heeft natuurlijk wel hartstikke gelijk. jammer dat ze de keutel nu weer intrekt.

7:48 p.m.  
Blogger Martijn said...

Ok, maar België heeft dus een dertigjarige vice-premier die popconcerten organiseert onder de noemer Bal Fatal? Daar kan Piet-Hein Donner niet tegen op met zijn podcast. En de Donners zijn inderdaad een soort adel.

10:21 p.m.  
Blogger Mathias Vermeulen said...

Idd Vincent, geef mij dan maar de president van Iran. Komt net iets snediger uit de hoek. Als je dan aan cafépraat doet, kan je er maar beter volledig voor gaan.

8:46 p.m.  
Blogger Manic Inventor said...

ach, ik denk dat zulke grootspraak inherent is aan religieuze types. op dat gebied is er niet veel verschil tussen bush en islamitische leiders.

12:02 a.m.  

Een reactie posten

<< Home