vrijdag, juni 17, 2005

Safari op de Veluwe

Nederland is in de ban van een poema die zich op De Veluwe te goed doet aan allerlei loslopend wild. Ergens las ik dat er vanaf dinsdag op de poema geschoten zal worden. Waarom? Heeft men het dier een ultimatum gesteld in poema-taal of zoiets? Heeft het ondertussen zich misschien ook te goed gedaan aan kleine mensenkinderen? Heeft de delicate wildbalans door de maaltijden van de poema een forse knauw gekregen of heeft het favoriete huisdier van één van Neerlands hooggeplaatsten tot avondmaaltijd onzer poema gediend? Zal ook al wel niet. Nee hoor, gewoon lekker knallen, dat doen we natuurlijk veel liever. Snap ik helemaal niks van. Hebben we eens opnieuw wildleven in onze contreien, is het weer niet goed. Of misschien wil Bea op haar volgende staatsbanket gewoon eens een vette poemasteak kunnen aanbieden.

1 Comments:

Blogger Martijn said...

Een puma is een allochtoon (en als niemand kijkt doen ze vast ook een hoofddoekje op en brullen ze richting Mekka.) Heerlijk toch, dat je er dan eindelijk een mag afknallen?

(Zal me niets verbazen als er uiteindelijk helemaal geen puma is, dat is al eerder gebeurd in komkommertijd, met enge slangen.)

4:50 p.m.  

Een reactie posten

<< Home