woensdag, april 06, 2005

Dageraad der Idolen

Vandaag bevestiging gekregen: het Rhythm & Sound interview gaat door. Ik doe het nu al in mijn broek. Jaren van op afstand bewonderd (ik weet zelfs niet hoe ze eruit zien) en straks met Von Oswald en Ernestus in één kamer. Alsof ik een praatje zou gaan slagen met Craig of Mills. Ach! Het zijn ook maar mensen zeker? Komt wel goed! (zei hij terwijl de zenuwen al drie dagen op voorhand door zijn keel gierden)

3 Comments:

Blogger O. L. Muñoz Cremers said...

Ik knijp hem ook wel een beetje maar niet teveel, het zijn volgens mij hele gewone, wat verlegen gasten. En hun "geen opnamen" eis is wat mij betreft een voordeel, ik ga gewoon eens lekker met M & M babbelen. :)

8:11 p.m.  
Blogger Stevie Nixed said...

ik tracht me altijd te verbeelden dat ik iemand anders ben en TOTAAL niet weet wie die gasten zijn. maar dan, vlak voor het interview, valt dat plan in het water en heb ik een sigaret nodig. NU. (zelfs toen ik niet rookte, had ik nicotine nodig. hah)

9:33 p.m.  
Blogger arjen scholten said...

maak je niet druk. zag ze gisteren in utrecht. Niks geen mysterie maar gewoon twee kalende veertigers vergezeld van een neger in een paars trainingspak. Zij zetten af en toe een plaatje op en die neger gaat er dan heel hard door heen schreeuwen. dat is alles. alles, alles (echo dub).

9:39 p.m.  

Een reactie posten

<< Home